Energiek Brabant: Fijn om U te ontmoeten

Foto: Energiek Brabant

Energiek Brabant, sinds maart van dit jaar gevestigd aan de Past. van Haarenstraat in Mariaheide en gerund door Berry en Helma van Nieuwenhuijsen, is een praktijk voor natuurgeneeskunde, massage, yoga en coaching.

Persoonlijke aandacht, een holistische visie en een professionele behandeling afgestemd op uw behoefte en wensen zijn voor hen heel belangrijk. Deze aspecten vindt u dan ook terug in de behandelingen en in de sfeer van de winkel.

Winkel

Een leuke winkel met bio-levensmiddelen, natuurlijke huidverzorgingsproducten en leuke cadeautjes. Achter in de winkel, in de ontmoetingsruimte, kunt u in alle rust een kopje koffie of thee bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Er ligt voldoende lectuur om even wat te lezen.

Voor de winkel is Helma nog op zoek naar iemand die middels re-integratie of een vrijwilliger die wat extra begeleiding nodig heeft. Helma heeft ervaring als persoonlijke begeleidster, is coach en zou op die manier iemand in een traject willen begeleiden. Heeft u interesse om op die basis bij hen te komen werken of is het passend voor iemand die u kent? Neem dan contact met haar op!

Uitbreiding

Om de praktijk een ‘centrum’ te laten zijn verhuren zij ook ruimtes aan collega’s. Op dit moment hebben zij 2 ruimtes vrij. Collega’s zijn altijd welkom om eens te komen kijken.

Openingstijden

Behandelcentrum

  • Maandag t/m woensdag: van 09.00 – 22.00 uur
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: van 09.00 – 17.00 uur

Winkel

  • Maandag t/m woensdag: van 10.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: van 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag: van 10.00 – 15.00 uur
  • Zondag: van 11.00 – 16.00 uur

Contactgegevens

Energiek Brabant, Past. van Haarenstraat 17, 5464 VD  Mariaheide

Tel. 06-10601313 / 06-53606533

Website www.energiek-brabant.nl

Email [email protected]

 

Reacties