TTCV/van Herwaarden grijpt naast titel

Foto: TTCV/van Herwaarden

Dat het een moeilijke klus zou worden, wisten de mannen van TTCV/van Herwaarden maar al te goed. Zelf maximaal winnen en tevens hopen dat medekandidaat De Toekomst de nodige punten laat liggen. Beiden gebeurden niet.

Al vroeg kwam het bericht dat de concurrent uit Lochem op een 6-0 voorsprong stond, terwijl in Veghel na een moeizame start een 2-2 stand  op het scorebord stond. Na winst van David Saunders en Erwin Andriessen maakte TTCV.van Herwaarden de indruk om tegenstander Huizen in ieder geval met een grote nederlaag naar huis te sturen. Echter Bram Bakker zat geen enkel moment in de wedstrijd en liet alle punten aan zijn tegenstanders. Ook Saunders volgde in mineur, de tussenstand werd 4-5 en aan Erwin Andriessen de ondankbare taak om via een derde overwinning de stand gelijk te trekken.

Teleurstelling

Na afloop natuurlijk volop teleurstelling, maar na de eerste emoties gaf David Saunders een korte toelichting: “Teveel gedwongen wissels als gevolg van blessures of verblijf in het buitenland van enkele vaste krachten. Maar we kunnen de invallers absoluut niets kwalijk nemen, We hebben het zelf in eerdere wedstrijden laten liggen. Dat breekt ons uiteindelijk op.”

Met deze afsluiter eindigt de competitie 2017. Medio januari 2018 krijgt TTCV/van Herwaarden nieuwe kansen.

Reacties

article
8552
TTCV/van Herwaarden grijpt naast titel
Dat het een moeilijke klus zou worden, wisten de mannen van TTCV/van Herwaarden maar al
https://meierijstad.nieuws.nl/2017/12/04/ttcvvan-herwaarden-grijpt-naast-titel/
2017-12-04T07:53:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/12/04075149/2.png
TTCV/van Herwaarden
Nieuws, Sport