Veghelse Quiz telt 131 teams

Vrijdagavond 8 december was het dan eindelijk zover. Om 19.00 uur mochten de teamcaptains het quizboek ophalen in de bibliotheek voor de vierde editie van de Veghelse Quiz. Dit jaar hadden 131 teams zich ingeschreven.

Na ontvangst van het quizboek spoedde iedereen zich naar huis om hun teamleden aan het werk te zetten. Daarna werd er iemand van het team weer op pad gestuurd om bijvoorbeeld om 19.45 uur te luisteren naar een lezing uit een bepaald boek. Men mocht enkel de zaal in na inlevering van de mobiele telefoon, want aantekeningen mochten niet gemaakt worden. De vraag over deze lezing werd later per mail gestuurd. Ook werd er iemand van elk team naar Rudolf Vermeulen gestuurd om daar een bonbon op te halen. Verder waren er in de etalages van diverse winkels ‘boodschappen’ uitgestald die men thuis vanuit de eigen voorraadkast moest verzamelen en tegelijk met het vragenformulier om 23.00 uur in kon leveren bij organisatie. Deze ‘boodschappen’ worden komende week door de organisatie geschonken aan de Voedselbank.

Inleveren

Om 22.40 uur was het eerste team terug om de vragenlijst weer in te leveren. De rest van de teams volgden snel. Om 23.20 uur sloot de organisatie de deuren van de bibliotheek. Zij kunnen de komende weken volop aan de slag om alle vragen na te kijken en te controleren.

Uitslagenavond

Op zaterdagavond 20 januari 2018 wordt, tijdens een gezellige feestavond, de winnaar bekend gemaakt. Grote vraag is “Wie volgt team ‘Your Mom’s Favorite’ op?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen