Zondag live in De Afzakkerij: The Dirty Denims

Foto: De Afzakkerij

Elke zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur is er live muziek in café De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Aankomende zondag, 14 januari, treed de Eindhovense formatie The Dirty Denims op.

The Dirty Denims is ’s werelds enige Happy Hardrock band. Google op “Happy Hardrock” en je komt uit bij dit Eindhovense viertal, dat bestaat uit 2 zweterige kerels en 2 sexy rockchicks. Hun muziek is een mix van hardrock, rock ’n roll, powerpop, een vleugje punkrock en klinkt als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones. Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en deden support van o.a. Slash, Golden Earring, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze zelfs de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én die van een campagne van het Belgische Comedy Central.

“Waarom moeilijk doen, rechttoe rechtaan is juist veel lekkerder!”, vinden The Dirty Denims. Gelukkig zijn ze daarin niet de enige als we de fans moeten geloven: “Spetterend enthousiasme, energieke live show en sympathieke bandleden. Gewoon lekker genieten!”

The Dirty Denims brachten eerder al 2 EP’s uit (Going Out en Wanna Be Famous), 1 album (High Five) en 2 singles op het Spaanse Ghosthighway Recordings. In 2017 zijn ze terug na een korte pauze met het album “Back With A Bang!” dat in 2 delen zal verschijnen (deel 1 in april, deel 2 in oktober). In 2017 zullen ze zich vooral richten op het spelen van zoveel mogelijk shows. Tijd om weer te knallen, back with a BANG!

Bezetting

Mirjam Sieben – zang/gitaar/orgel

Jeroen Teunis – gitaar/zang

Ashley Seleski – bas/zang

Thomas Spauwen – drums/zang

Reacties

article
9546
Zondag live in De Afzakkerij: The Dirty Denims
Elke zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur is er live muziek in café De Afzakkerij
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/01/11/zondag-live-afzakkerij-the-dirty-denims/
2018-01-11T12:52:44+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/01/11125101/13.png
Café De Afzakkerij
Nieuws