ROC De Leijgraaf opent zondag 4 februari haar deuren voor de Open Dag ‘Make Your Day’

Foto: ROC De Leijgaaf

ROC de Leijgraaf houdt op zondag 4 februari weer een open dag. Thema is ‘Make Your Day’: de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestigingen in Oss, Veghel, Cuijk, Uden en Boxmeer terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past en aan de slag gaan met leuke projecten op het gebied van techniek, zorg, business en food. Daarnaast zijn er tal van (fun)activiteiten.

Bij ROC de Leijgraaf worden studenten gezien. Door docenten, die het beste uit elke student willen halen. Door medestudenten, met wie ze een gezellige tijd tegemoet gaan. En door bedrijven uit de regio, waar ze de praktijk gaan leren. Bezoekers van ‘Make Your Day’ bepalen zelf wat ze die dag gaan doen. Voorlichters van De Leijgraaf staan klaar om studenten te laten ontdekken welke studie het beste bij hen past. Alle lokalen en praktijkruimtes staan uiteraard open, maar er zijn ook diverse (fun)activiteiten, zoals een speelse kennismaking met de virtuele wereld binnen het onderwijs.

Veelvoud aan activiteiten

Wie nog twijfelt over welke opleiding hij of zij wil gaan volgen, kan op de schoollocaties in Oss (Euterpelaan) en Veghel de workshop ‘Kiezen doe je zo’ volgen. Studenten zijn daar ook aanwezig om te vertellen op welke manier De Leijgraaf heeft bijgedragen aan hun eigen loopbaan. Theatergroep Trots verzorgt meerdere optredens in Oss (beide locaties), Veghel en Cuijk. Aan de Euterpelaan in Oss staat de Foodtruck van De Leijgraaf opgesteld en toont Spierings Kranen zijn nieuwste kraan. Interessant zijn verder de Foodgame van We Are Food Oss en optredens van studenten recreatie.
Het programma van de open dag aan de Muntelaar in Veghel is op een andere manier meer dan de moeite waard om te bezoeken. Zo staan daar de ‘Techniek Ontdek Truck’ en de ‘Vrachtwagen van de toekomst’ en zijn er leuke activiteiten met acteurs met een beperking van het Teugeltheater.

Algemene informatie

Op alle locaties ontvangt elke student bij binnenkomst een leuke goodiebag. Alle bezoekers zijn bovendien welkom om aan te schuiven bij het buffet. Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is zondag 4 februari van 11.00 tot 15.00 uur bij ROC de Leijgraaf. De volgende schoollocaties hebben die dag hun deuren geopend:

  • Euterpelaan 100, Oss
  • Talentencampus, Oss
  • Muntelaar 10, Veghel
  • Jan van Cuijkstraat 52, Cuijk
  • Udenseweg 2, Uden
  • Kleine Broekstraat 10, Boxmeer

Aanvullende informatie is te vinden op: www.leijgraaf.nl/opendag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen