Buffelrun op zondag bijna uitverkocht!

Foto: Antoon Donkers | Organisatie Buffelrun

Maandag 19 februari 2018 is de kaartverkoop gestart van de 4e editie van de Buffelrun. De ticketsale overtrof alle verwachtingen want de tickets voor zondag vlogen als warme broodjes naar buiten!

De recensies van onze deelnemers in augustus 2017 waren super. Deelnemers gaven aan dat ze uitkeken naar de editie 2018 en dat blijkt wel. Ruim 2000 kaartjes waren er beschikbaar voor de Buffelrun op zondag en ruim 1600 voor de gezinsrun op zaterdag. Status op zondagmiddag 25 februari 2018: Nog een kleine 100 tickets zijn er maar beschikbaar voor zondag! Ook de gezinsrun –afgelopen jaar maar liefst 3 prijzen gewonnen- op zaterdag loopt boven verwachting. Hier zijn op dit moment ook ongeveer 1000 tickets al verkocht.

Nog meer spektakel

Mensen kijken er naar uit en wij als organisatie ook. Het hele evenement wordt nog spectaculairder. Niet alleen voor de deelnemers maar zeker ook voor de bezoekers. Toegang voor bezoekers is gratis maar mocht jij nog willen deelnemen op zondag: wacht dan niet te lang. Wil je met een gezin een onvergetelijke dag beleven? Schrijf je dan in via www.buffelrun.nl. Plezier gegarandeerd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen