Diverse optredens tijdens Kermis Mariaheide bij Café D’n Brouwer

Foto: Café D'n Brouwer

Traditiegetrouw zal de 1e kermis van de regio worden georganiseerd in Mariaheide. Café D’n Brouwer heeft dit jaar een gevarieerd programma met veel live muziek.

Kermis-Mariaheide-vrijdag-700x88

Op vrijdag 4 mei wordt de kermis om 19.00 uur geopend en na de 2 minuten stilte vanwege dodenherdenking om 20.00 uur gaan ze daarna knallen met de “Hardstyle Night D.J. TeJo with friends farewell tour”. Als 1e draait D.J. Cody daarna D.J.’s TeJo en als afsluiter DJayB.

Kermis-Mariaheide-zaterdag-700x88

Op zaterdag 5 mei zal vanaf ± 21.30 uur de band “REPOP” het podium betreden voor een optreden. Van pop, rock tot funk: deze 11-koppige coverband met blazers zet ieder feest helemaal op z’n kop! Bekende hits van toen in een moderne uitvoering of remix, gecombineerd met top 40 muziek van nu. Door het enthousiasme, de uitzinnige show en professionele presentatie bezorgt REPOP iedereen een topavond. Deze band, van maar liefst 11 jonge muzikanten, heeft een super gevarieerd repertoire. De zangeressen, blazers, gitaristen, toetsenist en drummer van REPOP maken van ieder feest een succes! Hierdoor beleeft het publiek een onvergetelijke avond!

Kermis Mariaheide 2018

Kermis-Mariaheide-zondag-700x88

Zondag 6 mei zal de band “Jurgo” uit Schijndel de avond vanaf ± 17.30 uur muzikaal openen en vanaf ± 19.00 uur is er een optreden van “Zeptic”.

Kermis Mariaheide 2018

Kermis-Mariaheide-maandag-700x88

Op Maandag 7 mei is er vanaf 14.00 uur het jaarlijkse Matinee. Om 18.30 uur is de prijsuitreiking van de kermisloterij voor kinderen in het café de prijzen zijn gesponsord door de Ondernemers Vereniging Mariaheide.Kermis-Mariaheide-onder

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen