Dorpsraad Keldonk beheert voortaan de publicatieborden aan de rand van het dorp

Foto: Dorpsraad Keldonk

Elk evenement verdient aandacht met zoveel mogelijk bezoekers en belangstellenden. Vrijwilligers hebben er immers hun tijd en energie in gestoken de activiteit te organiseren. Naast het vermaken van de bezoekers is het organiseren van een evenement voor verenigingen vaak ook de manier om zich te presenteren en een extra centje bij te verdienen voor de clubkas. Toen de borden aan de dorpsrand van Keldonk dreigde te verdwijnen besloot de Dorpsraad het beheer van de gemeente Meierijstad over te nemen. Hierdoor wordt het nu ook mogelijk de borden te voorzien van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat past bij de identiteit van het dorp.

Voorzitter van de Keldonkse Dorpsraad Wouter van Boggelen; “Wij zijn blij dat we door de overname de borden voor ons dorp kunnen behouden. Regelmatig maken verenigingen gebruik van deze borden. Met de aankondigingen willen de verenigingen hun evenement extra onder de aandacht brengen. Maar de borden laten ook op een mooie en eenvoudige manier zien dat het dorp leeft.”

Nieuw ontwerp voor bovenbord gevraagd

Door de overname is de Dorpsraad op zoek naar een nieuw passend ontwerp voor de bovenborden (243 x 75 centimeter). Zij roept daarom iedereen die dat leuk vindt op een creatief ontwerp in te sturen. Er is verder eigenlijk maar één voorwaarde waaraan het ontwerp moet voldoen; het moet een warme en uitnodigende sfeer uitstralen. Insturen van een ontwerp kan tot 15 juli aanstaande naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen