Reginald & Friends op Fabriek Magnifique

Foto: Jan Witkamp | Reginald & Friends

Fabriek Magnifique, een groots, meerdaags regionaal festival van muziek, theater, food, circus, e.d. vindt plaats op 6, 7 en 8 juli a.s. in Veghel.

Tijdens dit festival zijn er diverse optredens. Eén daarvan brengen wij voor u in de spotlights; Reginald & Friends. Zij treden zaterdag 7 juli a.s. om 13.00 uur op en zijn te zien en te horen op podium ‘De Olijf’ in het Julianapark. Reginald & Friends spelen  jazz, funk, swing en blues met nummers van Wayne Shorter, New Cool Collective, Abdullah Ibrahim en vele anderen.

Reginald & Friends

Reginald & Friends” is een jazzband rondom Reginald Savans, drummer in hart en nieren. De band is in 2014 ontstaan uit een workshop bij de Muzelinck in Oss onder leiding van trompettist Henk Kraus. Sinds eind 2016 is de muzikale leiding in handen van pianist Ludo Doomernik. Het repertoire van de band is jazz, funk, swing en blues met nummers van Wayne Shorter, New Cool Collective, Abdullah Ibrahim en vele anderen. Reginald & Friends bestaat uit een vijfkoppige ritmesectie, een gitarist en een 6 koppige blazerssectie. Zo’n 3 á 4 keer per jaar is de band te beluisteren bij optredens en eens per 2 weken wordt er gerepeteerd in Nuland. Recent traden wij op bij Jazz in Duketown in Den Bosch en Festval Buiten Spelen in Oss. Binnenkort treden wij op in Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem en Muziekcafé Lohengrin in Den Bosch.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen