MeierWIJstad, voor, door en met inwoners

Foto: MeierWIJstad

Al maandenlang wordt er gewerkt aan de totstandkoming van MeierWIJstad. MeierWijstad, een puzzel die het talent en de verbondenheid laat zien van de inwoners van alle dertien kernen van de gemeente Meierijstad.

Vrijdag 6 juli a.s is het zover, de ‘Grand Finale’. Op het tot Hobijplein omgedoopte parkeerterrein aan de Hoogstraat in Veghel zal Meierwijstad ‘ontstaan’.

MeierWIJstad

MeierWIJstad

Eerste stuk

Burgemeester Kees van Rooij legt ‘het eerste stuk’ om 18:00 uur. In totaal komen er zo’n 360 puzzelstukken te liggen die uiteindelijk de plattegrond van Meierijstad vormen.

Vanuit 4 kleurvakken (groen, geel, rood en blauw) werkt het projectteam in 5 tijdshifts van 45 minuten aan dit gezamenlijk kunstwerk. Op onderstaand overzicht kunt u gemakkelijk uw kleurvak en tijdstip opzoeken.

MeierWIJstad

Eerste indruk

Wij van meierijstad.nieuws.nl hebben al een aantal puzzelstukken bekeken. Stukken die laten zien hoe creatief en betrokken de inwoners van onze gemeente zijn.

MeierWIJstad

Het belooft een hele happening te worden. Team Meierwijstad vindt het geweldig leuk als u ook aanschuift op het terras of langskomt (ook als je geen stuk hebt). Dit geldt trouwens voor alle festivaldagen.

Zien wij jou ook? Graag tot snel. Tot Meierwijstad.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen