Eerste namen MOMfest 2019 bekend!

Foto: MOMfest

Terugkijkend op een geslaagd MOMfest feestje tijdens Fabrique Magnifiek werpt de organisatie de blik vooruit naar 2019. De 26e editie op de 26e januari op een nieuwe locatie. Men is volop in voorbereiding om het festival aan de Noordkade een mooi vervolg te geven. Ook de voorverkoop is gestart, de digitale loketten zijn weer 24/7 geopend.

Vol trots heeft men de eerste namen vrijgegeven waaronder Claw Boys Claw. Deze Nederlandse rockband uit Amsterdam, opgericht in 1983, bracht begin dit jaar hun 15e album uit.

Andere namen

Vannstein de sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Vannstein weet zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fans te overtuigen. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich te vinden.

Spydergawd uit Noorwegen. Een hobbyproject van Motorpsycho. Inmiddels zijn we 4 albums verder en heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld om nog van een hobbyproject te spreken. De bandnaam is van een John Garcia (Kyuss) nummer. Waarmee de bron meteen blootgelegd is. Andere inspiratiebronnen zijn Black Sabbath en Queens of the Stone Age.

Rrrags niet rrraaarrr, een samensmelting van top muzikanten. De band ontstond, eind september vorig jaar, na een jam sessie. De band laat een heel psychedelisch geluid horen, schippert tussen verschillende muziekstijlen. Maar vooral hoor je dat de jarenlange ervaring, niet uitmondt in het afleveren van een routineklus. Integendeel.

Reservoir Dogs Band met een special guest. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte Tarantino’s films naar het podium. Met een volledige show, inclusief visuals en theatrale elementen, komt Reservoir Dogs Band en special guest George “little green bag” Baker naar MOMfest!

Voorverkoop

Tickets zijn vanaf nu digitaal te bestellen. Klik hier voor meer informatie.

MOMfest

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen