Skunk begint nieuwe seizoen met winst

Foto: Theo de Vrede

Na de degradatie van vorig seizoen moest Skunk op een aantal plekken wijzigingen doorvoeren. Zo zag het de libero, een diagonaal en een passer-loper vertrekken. In de voorbereiding was het dus zorg de nieuwe aanwinsten voor dit seizoen in te passen. Na een aantal weken voorbereiding was het afgelopen zaterdag zover; de eerste competitiewedstrijd. Tegen de Eindhovense Studenten van Hajraa mocht Skunk laten zien dat het inpassen gelukt was. Een slechte wedstrijd zorgde uiteindelijk wel voor winst.

Skunk begon zeer fel, een goede service en blokkade gaven de Eindhovenaren geen kans. De Veghelse heren begonnen met een 5-0 voorsprong en bouwden die voorsprong met goed volleybal gedurende de set verder uit.

De focus verslapte echter en in set twee wist Skunk niet waar het zoeken moest, fout na fout stapelde zich op en de Eindhovense Studenten haalden onder gejuich van het publiek de set gemakkelijk binnen. Skunk moest flink aan de bak om alsnog de winst binnen te kunnen halen. De foutenlast moest omlaag en de druk in de service omhoog. Ondanks vele fouten wisten de Veghelaren toch twee maal aan het langste eind te trekken.

Setstanden: 17-25, 25-16, 20-25, 21-25

De eerste overwinning van het seizoen is een feit, zonder het beste volleybal te laten zien stonden de Veghelse heren toch op tijd op. Komende week speelt Skunk wederom een uitwedstrijd, tegen AETOS uit Arnhem zal Skunk meer focus moeten laten zien.

Skunk

Skunk

Skunk

Skunk Veghel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen