Kinderboekenweek Piratenboot

Foto: pixabay.com

Bibliotheek Veghel presenteert in samenwerking met Rondvaartbedrijf Kuijpers de Kinderboekenweek Piratenboot. Op woensdagmiddag 10 oktober kunnen kinderen vanaf groep 3 samen met hun beste vriend of vriendin als piraat op de boot stappen aan de Noordkade in Veghel.

Schip Ahoi! Oproep aan jou en je vriend

Lijkt het jullie wel wat om als stoere piraat op zee te varen? Of dromen jullie samen van een zeemeerminnenbestaan? Spring dan nu maar een gat in de lucht, want op woensdagmiddag 10 oktober kunnen jullie een tocht maken met de Piratenboot! Op de Piratenboot is van alles te doen: jullie mogen rum maken, elkaar verrassen met flessenpost en een selfie maken met de papegaai van de kapitein. En dat is nog niet alles, want de piraten op de boot hebben nog veel meer leuks bedacht. Komen jullie ook?

Echte zeerotten weten dat je een goede vriend nodig hebt om storm op zee te doorstaan!

Echte zeerotten luisteren graag naar sterke piratenverhalen en sturen elkaar flessenpost!

Echte zeerotten zoeken nooit alleen naar een schat, want samen is dat veel leuker!

Echte zeerotten zijn vrienden voor het leven!

Programma

Iedereen met piratenticket en bijbehorende outfit mag op woensdag 10 oktober om 15.00u aan boord gaan van de Piratenboot van Rondvaartbedrijf Kuijpers. Die ligt aan de Noordkade in Veghel. Op de boot worden alle piratenbezoekers verwelkomd met een piratenverhaal. Daarna mogen de jonge piraten onder meer zelf rum maken, verhalen lezen, schatkaarten maken en tatoeages laten zetten. De boot meert om 16.30u weer aan in de haven aan de Noordkade.

Kaarten

De kosten voor deze boottocht bedragen €7,50 voor kinderen en €5 voor volwassen begeleiders. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van Bibliotheek en UITpunt Veghel of online via https://www.nobb.nl/nobb/activiteiten/kaartverkoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen