Korfrakkers 1 wint eenvoudig van Heumen

Zaterdagmiddag klokslag 16.00 uur begonnen De Korfrakkers uit Erp hun thuiswedstrijd tegen nieuwkomer in de Topklasse, Heumen. De zon scheen volop dus aan het weer kon het niet liggen.

De thuisploeg creëerde veel kansen maar de scherpe afronding was er in het begin niet. Heumen kwam op voorsprong door een afstandschot. De Korfrakkers nam de score over en kwam na ruim 5 minuten spelen op een 4-1 voorsprong. De voorsprong werd niet uitgebouwd en Heumen bleef mee scoren tot 7-5. Hierna nam De Korfrakkers de wedstrijd over en er werd met een stand van 10-5 de rust in gegaan.

Ook na rust bleef De Korfrakkers scoren. Er werd veel van afstand raak geschoten. Ook de korte kansen werden mooi uitgespeeld. De Gelderse dames uit Heumen werden alsnog op een ruime nederlaag gezet. Einduitslag 21-8.

Volgende week staat Spes op het programma in Milsbeek.