Prins Arno d’n Urste heerst over Zandhazenrijk!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zaterdagavond werd in een bomvolle en prachtig versierde Hazenpot in Boerdonk Arno Bukkems onthuld als nieuwe heerser over Zandhazenrijk als Prins Arno d’n Urste. Hij wordt bijgestaan door zijn adjudant Joris van Asseldonk. Een verrassend duo. Een Zandhaas en Uil buffelen deze keer samen de carnaval door.

Prins Arno d’n Urste

Prins Arno (39) woont al enkele jaren in het Zandhazenrijk waar hij is getrouwd met Linda (36). Samen hebben ze 2 kleine kinderen, Pim en Jop. Arno is zelfstandig ondernemer en is als interieur- en decorbouwer druk in de weer voor festivals en evenementen. Supertrots is hij dan ook dat hij al diverse jaren aan een van de grootste en mooiste festivals van Nederland mag werken, zoals Harmony of Hardcore en 7th Sunday in Erp. En natuurlijk mag het grootste evenement van Boerdonk niet vergeten worden; de Buffelrun. Het mede bedenken en uitbouwen van de bijna 40 obstakels is een hele klus.

Linda is verpleegkundige bij Huize Padua en begeleid licht verstandelijk beperkte mensen met een psychiatrische stoornis.

Adjudant Joris

Adjudant Joris (40) is een echte Uil en woont samen met Suzan (34) uit Papgat in Empeldonk. Samen hebben ze 2 kleine kinderen, Keet en Meis. In het dagelijks leven is Joris Productontwikkelaar bij Borgesius waar hij vernieuwde broden ontwikkelt voor de Albert Heijn.

Suzan is ambulant hulpverlener en begeleid en ondersteunt gezinnen bij opvoedingsvragen.

Motto

Hun motto is; Buffelen zal, dees daag met carnaval!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen