Skunk Dames 1 wint overtuigend van VC Riethoven

Deze week hebben de dames van Skunk het opgenomen tegen VC Riethoven. Afgelopen jaar tijdens de P/D wedstrijden werd verloren van dit team, dus Skunk was extra gebrand te winnen deze keer.

De eerste set werd gelijk goed begonnen met een servicebeurt waardoor Skunk vroeg op voorsprong kwam. Dit werd daarna echter ingeleverd door slordige eigen fouten. De dames van Skunk wisten zich te herpakken en met veel enthousiasme vanaf de kant werd deze set uiteindelijk gewonnen met 25-19.

De tweede set begon hetzelfde en deze keer liet Skunk de meiden van Riethoven niet veel inlopen. Een hoge servicedruk in deze set zorgde voor een duidelijke overwinning met 25-12.

In set 3 begon Skunk matig, er werden eigen fouten gemaakt en de servicedruk nam af. Dit zorgde voor een vroege achterstand, die naarmate de set vorderde steeds 2 punten bleef. Halverwege de set werd echter door Skunk een stapje bijgezet en ook deze keer was het de service die het team van Skunk op de been hield.

De laatste set was belangrijk om de vijf punten binnen te slepen. Met deze gedachte gingen de Veghelaren vol enthousiasme het veld in. Passend had Skunk het prima op de rit, waardoor de spelverdeler van Skunk alle kanten op kon. Ook aanvallend en serverend werd er veel gescoord, waardoor deze set eindigde in 25-17.

Setstanden

25-19, 25-12, 25-19 en 25-17

Aangezien de concurrentie Livoc Liessel verloren heeft en Skunk Dames 1, 5 punten heeft binnengehaald, staat Skunk bovenaan! Volgende week op 1 december, wordt een spannende wedstrijd tegen ODI DS 2 verwacht om 16.30u in de Bunders, Veghel.