Baby Blue uit Schijndel opnieuw populairste Party Band

Foto: Baby Blue

“Dat is lekker wakker worden!” zo omschrijft de Schijndelse band Baby Blue op haar Facebookpagina de ochtend nadat ze opnieuw de Party Awards voor Populairste Party Band hebben gewonnen.

Op 28 november j.l. werden de winnaars van de verschillende awards bekend gemaakt tijdens Party Awards 2018 in Club Rodenburg in Beesd.

In 2016 eindigde Baby Blue ook als eerste in deze categorie. Vorig jaar moesten de heren genoegen nemen met de tweede plaats.

Party Awards

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. Met de Party Awards willen we dit genre onder de aandacht brengen. Van Artiest tot Horecazaak geven wij ze graag de credits die ze verdienen. De Party Awards zijn opgericht in 2004 tegelijkertijd met het bedrijf RDJ Productions die vanaf het begin af aan verantwoordelijk is voor de organisatie van de Party Awards. In eerste instantie was het de hoofdzaak om een netwerk avond te organiseren voor deejays en artiesten. Maar hoe kregen we al die mensen bij elkaar? Toen ontstond het idee om Awards uit te reiken, want die waren er niet in de feestgenre.

 

Reacties

article
17853
Baby Blue uit Schijndel opnieuw populairste Party Band
“Dat is lekker wakker worden!” zo omschrijft de Schijndelse band Baby Blue op haar Facebookpagina
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/12/02/baby-blue-schijndel-opnieuw-populairste-party-band/
2018-12-02T22:09:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/12/02214029/Baby-Blue-960x608.png
Baby Blue, Party Band
Nieuws