Huisarts Jan den Biggelaar schudt vele handen tijdens zijn afscheidsreceptie

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vandaag nam huisarts Jan den Biggelaar uit Veghel afscheid van zijn patiënten. Vele Veghelaren kwamen hem de hand schudden tijdens een drukbezochte receptie in ‘De Afzakkerij’ aan de Noordkade.

Ruim 37 jaar geleden, na eerst een tijdje waarnemend huisarts te zijn geweest voor dr. Streppel en dr. Duterloo, vestigde hij zich in 1982 officieel in Veghel. Met één assistente, Rieky, en de praktijk aan huis, was het vooral in de beginperiode hard werken. Samen met drie andere collega’s nam hij ook avond-, nacht- en weekenddiensten voor zijn rekening.

Sinds 2005 werkte Jan den Biggelaar, in zijn eigen praktijk, samen met dokter Femke Tijmstra. Vanaf dat moment kon hij het iets rustiger aandoen. Alhoewel? Door de groei van het aantal patiënten werd de praktijk aan huis te klein. En dus werd besloten om naast de woning een nieuwe praktijk te bouwen. De huidige locatie ‘De Vondel’ werd in 2011 geopend en het team werd uitgebreid met een derde huisarts en een arts in opleiding.

Maar vanaf vandaag kan Jan den Biggelaar dan echt gaan genieten van zijn vrije tijd. Hij zal het contact met zijn patiënten wel gaan missen. Voor iedereen nam hij altijd ‘alle tijd’.

Gezien de drukte tijdens de receptie kunnen we wel zeggen dat Veghel afscheid heeft genomen van een kundige, vriendelijke en zeer gewaardeerde huisarts.

Afscheid-Jan-den-Biggelaar

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen