Winst Skunk Dames 1 tegen Hands up in Berlicum

Zaterdag speelde het eerste dames team van Skunk een uitwedstrijd tegen Hands up in Berlicum.

De eerste set begonnen de Veghelse dames erg sterk. Door met de juiste techniek te spelen en de gaten op te zoeken werden de punten één voor één binnen gehaald. De set werd met plezier en passie gespeeld, zoals voorafgaand aan de wedstrijd ook als doel werd opgesteld. De set werd overtuigend gewonnen met 17-25.

De tweede set begon met een aantal fouten aan de kant van Skunk. De ballen werden aanvallend niet afgemaakt doordat het blok van de tegenstanders beter sloot dan in de eerste set. Ook een aantal miscommunicaties tussen de passers zorgen voor punten verlies. Hierdoor op een achterstand gekomen die niet meer in te halen was. De set is verloren met 25-16.

De derde set is tot het einde aan spannend gebleven, de twee teams waren gewaagd aan elkaar. Uiteindelijk met een paar goede blokkeringen achter elkaar en een goede service druk werd de set binnen gehaald.

Ook de laatste set hebben de meiden van Veghel het weer spannend gemaakt. Met vol vertrouwen op voorsprong komen en de set binnen halen bleef toch nog lastig. Het ging erg gelijk op. Maar door een vechterslust bij skunk hebben de meiden alles gegeven om toch de 4 punten winst binnen te halen. De set is gewonnen met 25-27.

Setstanden

17-25, 25-16, 23-25 en 27-25

Overall zijn er weinig service fouten gemaakt en de meiden zijn tevreden met de winst. Op naar volgende week, om 16:30 uur een wedstrijd tegen Bravo in de Bunders. Tot dan!