Cultuur Haven Veghel is jarig

Foto: CHV Noordkade

Op maandagochtend 1 april vierde Cultuur Haven Veghel het vijfjarige bestaan met een bijeenkomst voor medewerkers in De Afzakkerij op CHV Noorkade. Er was niet alleen een fraai boeket voor de medewerkers die sinds die tijd (of zelfs al langer) aan de organisatie zijn verbonden, maar voor iedereen was er een stuk verjaardagstaart dat door de jubilarissen werd aangesneden.

Cultuur Haven Veghel directeur Sebastiaan Beks sprak van een bijzondere dag na een lustrumperiode waarin ongelooflijk veel is gebeurd en werk is verzet. Zowel wat betreft het aantal- als de grote verscheidenheid aan activiteiten is sprake van een forse groei. Inmiddels is de organisatie uitgebreid van zes naar ongeveer zestig medewerkers. Cultuur Haven Veghel is onderdeel van de cooperatieve samenwerking Cultuurfabriek Noordkade, waar ook Phoenix Cultuur, Theater De Blauwe Kei en De Compagnie deel vanuit maken.

Cultuur Haven Veghel
Op de foto de ‘lustrum jubilarissen’ van rechts naar links: Pieter van Dalsen, Joost van der Hagen, Frits Swinkels, Jack Monde, Hester Zuidema en Sebastiaan Beks. Op de foto ontbreekt Hella Liebregts vanwege vakantie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen