Skunk Heren 1 Kampioen!

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Eén punt was afgelopen zaterdag voldoende om het kampioenschap in de tweede divisie binnen te halen. De heren van Vc Volt hadden vooraf aangegeven een Veghels feestje in de weg te willen staan, de realiteit was echter anders en het kampioenschap een feit.

Met volle focus en volle tribunes kon de wedstrijd beginnen. Skunk nam meteen de overhand, met servicedruk, een goede blokzetting en harde aanvallen wist het VC Volt geen enig moment het idee te geven dat er iets te halen viel. Bij een 11-24 stand wist Volt nog twee maal het feestje uit te stellen maar bij een foute service van VC Volt kon de feestvreugde bij de Veghelaren niet langer worden uitgesteld en was het kampioenschap een feit.

Na een poos van feestvreugde moest het restant van de wedstrijd nog worden doorgespeeld. Sets twee en drie waren de Vegelaren de gastheren de baas. In de vierde set lieten ze de teugels wat vieren en wist Volt met harde services goed te scoren en de laatste set te pakken.

Setstanden

13-25, 20-25, 21-25, 25-19

Skunk kan met één wedstrijd te gaan al terugkijken op een schitterend seizoen, slechts 1 wedstrijd werd verloren en is het een wedstrijd voor het einde al kampioen. De Veghelaren kunnen zich na één jaar afwezigheid gaan richten op een terugkeer in de eerste divisie. Komende tijd zal bekeken worden hoe de selectie er komend seizoen uit zal gaan zien.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden