Eerste kermis van de regio komend weekend in Mariaheide

Foto: Café D'n Brouwer

Traditiegetrouw wordt de 1e kermis van de regio weer georganiseerd in Mariaheide. Café D’n Brouwer heeft dit jaar een gevarieerd programma met veel live muziek.

Op vrijdag 10 mei wordt de kermis om 19.00 uur geopend en vanaf 21.00 uur zal er live muziek zijn in D’n Brouwer. De 1e band “Fieldtrip”, bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die nu 2 jaar bij elkaar is. Ze komen van Pop & Co bandcoaching. Het 2e optreden start rond 22.30 uur en is van “Annie & Theun”. Dit duo is bekend van “One Dollar Quartet”.

Op zaterdag 11 mei zal vanaf ± 21.00 uur de band “The Sixth Sense” het podium betreden voor een optreden. Deze band is ook begonnen bij Pop & Co en speelt popmuziek. Het 2e optreden vanaf ± 22.30 uur is van “Yellow Pants”. Feest, bier, rock & lol, schaamteloos uit je plaat gaan en mee (proberen te) zingen zijn zomaar wat begrippen uit het Yellow Pants repertoire. Met de uithalen van Tina Turner langs rockers van AC/DC, de meezingers van Marco Borsato en het swingen met ABBA zal de show alle kanten op gaan!

Zondag 12 mei zal “Still Working” vanaf ± 17.00 uur het podium betreden. Soul & Funky Band Still Working bestaat uit 13 muzikanten. De band vermaakt het publiek niet alleen met opzwepende grooves maar ook met een geweldige show. Soul & Funky Band Still Working brengt muziek uit de jaren 70 tot en met 90.

Op Maandag 13 mei is er vanaf 14.00 uur het jaarlijkse Matinee. Om 18.30 uur is de prijsuitreiking van de kermisloterij en ook de uitslag van de kleurwedstrijd. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Kermissen voormalige gemeente Veghel, Dorpsraad Mariaheide en Café D’n Brouwer.

Alle dagen is de entree gratis.

Mariaheide-Kermis-19-V2-klein

Openingstijden kermis

Op vrijdag 10 mei is de kermis geopend vanaf 19:00 uur, op zaterdag 11 mei vanaf 14:00 uur, op zondag 14 mei van 14:00 uur en op  maandag 15 mei vanaf  14:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen