Film ‘Magie 100 jaar Noordkade’ wint bij Filmfestival in Berlijn!

Foto: Facebook Michiel Kerkhoff

We hebben ‘m!! Met die woorden lieten Michiel Kerkhoff en Pepijn Tebrunsvelt gisterenavond weten officieel winnaar te zijn geworden met hun documentaire ‘De Magie van 100 jaar CHV Noordkade’.

Afgelopen april, tijdens ARFF Amsterdam, kregen ze te horen dat ze finalist waren. Het bijbehorende certificaat zou worden uitgereikt op 8 juni in Berlijn. Samen met de finalisten van de festivals van Barcelona, Parijs en Berlijn zou men daar meedingen voor de internationale Award.

Ontzettend trots op het resultaat van een bijzondere samenwerking en goede intenties, aldus Michiel Kerkhoff van Twinning Media. Samen maakte hij met Pepijn Tebrunsvelt van Studio Gotley deze prachtige documentaire.

De magie van 100 jaar Noordkade

Het 100-jarig bestaan van het CHV Noordkade complex in Veghel vormde de aanleiding om een filmdocumentaire te laten maken. De documentaire ‘De magie van 100 jaar Noordkade’ vertelt waarom industrieel erfgoed een bijzondere aantrekkingskracht heeft op kunstenaars , dansers, theatermakers en muzikanten.

De-magie-van-100-jaar-Noordkade-896x504

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden