Veel bezoekers bij boekpresentatie Adriaan van der Linden

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De Hertoghof in Veghel was maandagmiddag gevuld met een heleboel mensen die benieuwd waren naar het nieuwe boek van Adriaan van der Linden ‘Weet je nog méér van vroeger?’ Maar het eerste exemplaar gaf Adriaan aan zijn vrouw Diny.

Het vijfde boek alweer van de Veghelse boerenzoon die tien jaar geleden begon met schrijven over vroeger. Johan van Rijbroek van de Heemkundekring leidde het publiek door het werk van Adriaan en eindigde met een opmerkelijke gebeurtenis in zijn nieuwe boek: Het eerste ongeluk op de A50 dat vóór de opening van de snelweg plaatsvond. Het was namelijk de Mariaheise pastoor die bij de Heilige Mis onder het viaduct door zijn stoel zakte. Veel van dergelijke gebeurtenissen staan in ‘Weet je nog méér van vroeger?’

“Verhalen van vroeger die zo bewaard blijven voor de toekomst”, stelde Harry van Zutphen namens de bewoners van de Hertoghof, die ook al wist: “Het volgende boek komt eraan en zal gaan over de sloop van het ziekenhuis.”

De verkoop van de eerste exemplaren ging snel. Velen vroegen Adriaan om het boek te signeren. Natuurlijk was dat voor de Veghelse schrijver geen probleem.

Vanaf nu verkrijgbaar

Weet je nog méér van vroeger?’ is voor 14,95 euro te koop bij Boekhandel Schellen in Veghel, D’n Brak in Mariaheide en in de Eerdse Molen.

Boekpresentatie-Adriaan-v.d.-Linden-07

Boekpresentatie-Adriaan-v.d.-Linden-01

Boekpresentatie-Adriaan-v.d.-Linden-02

Boekpresentatie-Adriaan-v.d.-Linden-03

Boekpresentatie-Adriaan-v.d.-Linden-04

Boekpresentatie-Adriaan-v.d.-Linden-05

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden