Start inschrijving voor Krollenloop

Foto: Philip van den Brand | Stichting Krollenloop Veghel

De inschrijving voor de 6e editie van de Krollenloop start op zondag 18 augustus. Geïnteresseerden voor het Veghelse hardloopevenement op zondag 3 november kunnen zich via krollenloop.nl inschrijven voor de 5 en 10 kilometer en de Ten Miles (16.09 km.). Kinderen kunnen zich gratis aanmelden voor de Kidsrun van 1 of 2,5 kilometer.

Start en finish van de Krollenloop zijn weer op de Markt, voor Het Raadhuis. De diverse afstanden gaan via het Julianapark richting Veghel-Zuid, de Scheifelaar en Veghels Buiten. De Ten Miles loopt via Keldonk, langs het kanaal en het stroomgebied van de Aa weer terug naar het centrum.

Krollenloop

Oefenclinics

In aanloop naar de Krollenloop zijn er drie gratis oefenclinics op zondag 22 september en 6 en 20 oktober. Start is iedere keer om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Op dinsdag 15 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale looptraining voor de jeugd in het Julianapark.

Krollenloop

Zak krollen

Deelname aan de Krollenloop kost € 10,-, dit is inclusief een fraaie medaille, sportdrank én Veghelse krol met speculaas na afloop. Een zak met krollen en speculaas van Bakkerij van Leur kun je overigens voor € 6,95 meteen reserveren bij inschrijving.

Inschrijven voor de 1 en 2,5 kilometer Kidsrun is, dankzij sponsoring van het Veghelse bedrijfsleven, helemaal gratis.

Krollenloop

De Krollenloop is vernoemd naar het anijsbroodje met speculaas, dat als typische Veghelse lekkernij in het najaar veel wordt gegeten. Tijdens de vijfde editie van de Krollenloop liepen afgelopen jaar ruim 1.400 deelnemers mee.

Kijk voor meer informatie op www.krollenloop.nlStart-inschrijving-Krollenloop1

Start-inschrijving-Krollenloop2

Start-inschrijving-Krollenloop3

'

Reacties

article
23663
Start inschrijving voor Krollenloop
De inschrijving voor de 6e editie van de Krollenloop start op zondag 18 augustus. Geïnteresseerden
https://meierijstad.nieuws.nl/2019/08/02/start-inschrijving-voor-krollenloop/
2019-08-02T12:37:19+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/08/21073134/Start-inschrijving-Krollenloop1.jpg
Krollenloop, Meierijstad, Veghel
Nieuws