“Daar bij die molen ……………….” op zondag 1 september

Foto: Jan van de Vossenberg

Vrolijke klanken zullen er klinken onder aan de voet van korenmolen De Hoop in Keldonk. Bende Bède Band en Bel Canto geven op zondag 1 september samen een concert. De muziekuitvoering begint ’s morgens om 10.30 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders lekkers vanaf het terras gezellig luisteren naar de mooie klanken van koor en band. Uiteraard draait de molen tijdens het concert en kunnen de aanwezigen ook een kijkje nemen in de molen.

Bende Bède Band liet eerder tijdens de officiële opening van de molen in Keldonk al horen hoe mooi hun muziek klinkt in de natuurrijke omgeving van De Roost en het Aa-dal. Zangkoor Bel Canto geeft haar uitvoeringen meestal in de plaatselijke parochiekerk. Samen met Bende Bède Band verzorgen zij onder andere de jaarlijkse carnavalsmis. Ook genieten veel luisteraars elk jaar opnieuw van hun kerstconcert.

Het openluchtconcert bij de molen wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De toegang is gratis.

Bel-Canto-2019-21

Bende-bède-Band-2019-11

Korenmolen De Hoop

Korenmolen De Hoop in Keldonk draait elke zondag van 10.00 tot 13.00 uur. Wilt u met een groep de molen bezoeken dan is dat op afspraak ook buiten deze reguliere openstelling altijd mogelijk.

Korenmolen De Hoop

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden