Zes brandweermannen ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Foto: Gemeente Meierijstad

Burgemeester Van Rooij reikte maandag 7 oktober 2019, namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander, Koninklijke onderscheidingen uit aan zes leden van de vrijwillige brandweer van Sint-Oedenrode.

De volgende personen kregen de versierselen opgespeld: de heren Pedro van den Brand, John Foolen, Frank van der Heijden, Rien van de Laar, Mark Rijkers en Toon van de Sande. Allen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Decorandi

  • De heer P.M.A. (Pedro) van den Brand is sinds 1 juli 1994 lid van de vrijwillige brandweer post Sint-Oedenrode. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder.
  • De heer J.M. (John) Foolen treedt op 6 september 1999 aan als brandweerman bij de post SintOedenrode. Zijn huidige functie binnen het korps is hoofdbrandwacht/manschap B.
  • De heer F.M.A. (Frank) van der Heijden is sinds 1 juli 1989 actief bij de brandweer post Sint-Oedenrode. Frank vervult de laatste 10 jaar de functie van postcommandant en bevelvoerder.
  • De heer M.J.J. (Rien) van de Laar is 31 jaar actief bij de brandweer Sint-Oedenrode. Hij bekleedt de functie van bevelvoerder en chauffeur.
  • De heer M.A.L. (Mark) Rijkers is sinds 1 juli 1997 lid van de vrijwillige brandweer post SintOedenrode. Mark is bevelvoerder en officier van dienst.
  • De heer A.P.M. (Toon) van de Sande is op 1 oktober 1998 toegetreden tot het korps SintOedenrode. Binnen de brandweer vervult hij de functie van hoofdbrandwacht/manschap B.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen