Pieperz neemt prijs voor beste friettent in ontvangst

Foto: Pieperz

Pieperz is door het publiek verkozen tot beste friettent van de provincie Noord-Brabant. Op maandag 20 januari ontving het team de felbegeerde prijs uit handen van Jan Versteegh en Kim Kötter tijdens het Award Festival voor Nederlandse Horecaprijzen in Studio Aalsmeer.

Tijdens het Award Festival werden de winnaars van verschillende horeca categorieën feestelijk gehuldigd. Voor Pieperz is dit de tweede publieksprijs die ze in ontvangst mogen nemen. Eigenaar Ton Verhoeven: “Iedere dag werken onze mensen keihard om de beste friet te bakken voor onze gasten. Als dit harde werk dan bekroond wordt met een publieksprijs, dan zijn we daar natuurlijk heel erg trots op!”

Het succes van Pieperz is volgens het team te danken aan de ‘frietback’ die ze van hun klanten krijgen. “We luisteren goed naar onze gasten en we proberen onszelf iedere dag te verbeteren. Het winnen van een prijs brengt hier natuurlijk geen verandering in. Er is altijd iets wat beter kan.”

Ook de vakjury was vol lof over Pieperz. Jurylid en eigenaar van het Foodservice Homies Netwerk Mehmet Eser: “Je ziet dat het concept van Pieperz gewoon klopt. De energie straalt van de medewerkers af en je ziet dat ze gezamenlijk naar een doel toewerken om blije gasten te maken.”

Pieperz 896x504 2

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden