Roem Events ontvangt keurmerk voor live communicatie

Foto: Roem Events

Het Veghelse evenementenbureau Roem Events ontving maandag 27 januari als één van de eersten het IDEA-keurmerk. Het gloednieuwe keurmerk staat onder meer voor kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid.

Om helderheid te bieden in de jungle van livecommunicatie-aanbieders heeft branchevereniging IDEA een keurmerk gelanceerd en de aansluitende campagne #ChooseLiveChoosewisely. Kiezen voor live is in dit digitale tijdperk namelijk cruciaal. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner. Uiteraard is Roem Events er trots op tot deze club te behoren.

De managing director van IDEA, Maarten Schram, reikte het keurmerk maandag persoonlijk uit op het kantoor van Roem Events. “Dat we bij de pakweg vijftig beste bureaus van Nederland horen, is een mooie bevestiging van het harde werk van ons hele team”, vertelt Ron van Zelst, eigenaar van Roem Events. “Daarnaast is het een prachtige promotie voor onze branche. Goed dat we kritisch naar onszelf kijken en onszelf laten toetsen door gerenommeerde partijen.”

Achteroverleunen is er niet bij: om het keurmerk te behouden, wordt het evenementenbureau elke twee jaar beoordeeld. De voorwaarden zijn: financieel gezond, transparant zakendoen, gepassioneerd vakmanschap, altijd goed verzekerd en deskundigheid in wet- en regelgeving. Zo garandeert het IDEA-keurmerk de hoogste vorm van kwaliteit.

Roem Events logo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden