Gemeente Meierijstad organiseert filmfestival voor vrijwilligers

Foto: gemeente Meierijstad

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij deze mensen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, activiteiten organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging moet gebeuren. Gemeente Meierijstad is erg trots op deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken door een filmfestival te organiseren.

Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals biedt gemeente Meierijstad de vrijwilligers van Meierijstad op zondag 15 maart 2020 een gratis bioscoopbezoek aan in theater De Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor de mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Er zijn per film 500 stoelen beschikbaar en er is één consumptie per persoon inbegrepen. Dit jaar heeft u voor het eerst de mogelijkheid om zelf een stoel te reserveren. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Welke films?

De volgende films zijn geselecteerd voor het filmfestival:

  • 11:00 uur Het Groene Woud
  • 15:00 uur De Liefhebbers
  • 19:30 uur Once upon a time in Hollywood

Aanmelden met actiecode

Vrijwilligers kunnen zichzelf vanaf vrijdag 14 februari aanstaande vanaf 09:00 uur voor 1 film naar keuze aanmelden met een actiecode. Alle vrijwilligersorganisaties van Meierijstad krijgen per email hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen met daarin een actiecode. Via deze actiecode kan men zich aanmelden voor één film naar keuze. Aanmelden kan via de website van De Blauwe Kei www.blauwekei.nl. Heeft uw vrijwilligersorganisatie geen actiecode ontvangen? Laat de vrijwilligersorganisatie dan contact met gemeente Meierijstad opnemen via onderstaande contactgegevens.

Filmfestival vrijwilligers

Reacties