Café D’n Brouwer heeft nieuwe bierpakketten in de aanbieding

Foto: Café d'n Brouwer

Na het succes van de bieractie van Café d’n Brouwer, twee weken geleden, kunt u vanaf vandaag een nieuw bierpakket bestellen. De temperatuur gaat nog een stukje verder omhoog de komende dagen, dus wat let u.

Café-zaal D’n Brouwer in Mariaheide bestaat dit jaar 20 jaar. Familie Brouwers wil dit graag, samen met alle klanten op 20 juni a.s. vieren. Of dit mogelijk is, is op dit moment nog niet bekend. De maatregelen die het kabinet gisteren oplegde betekent voor hen dat het café tot tenminste 19 mei gesloten moet blijven.

D'n Brouwer 20 jaar

Om de liefhebbers toch tegemoet te komen heeft men onderstaande pakketten in de aanbieding

D'n Brouwer

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden