Stichting Vrienden van Poehaa (circus MR Poehaa) organiseert workshop steltlopen. Dit alles voor goed doel.

Foto: Nancy van Heeswijk

Om de aktie van Nancy van Heeswijk, om rondvaartboot ‘De Waterengel’ weer in de vaart te brengen te steunen, organiseert stichting Vrienden van Poehaa (circus MR Poehaa) op donderdag 4 juni een workshop Stelten lopen voor volwassenen en voor kinderen. 

Zoals wij al eerder berichtten vaart Nancy met een ‘vlot’ langs 14 steden en dorpen om geldelijke steun te vinden voor haar project ‘De Waterengel’ en zij meert op 4 juni aan, aan de Noordkade in Veghel.

Workshop

Mr. Poehaa, René Hildesheim, geeft die donderdag twee workshops, één om 16.00 uur en één om 19.00 uur. De richtprijs is € 10,00 per persoon. Alles op 1,5 meter afstand dus corona-proof. Plaats van handeling is het terrein van CHV Noordkade. Wie mee wil doen moet zich tevoren opgeven bij René Hildesheim, 06 – 47 93 96 79.

De opbrengst van deze workshop komt volledig ten goede aan de aktie van Nancy!

Mr. Poehaa

Rondvaartboot De Waterengel

De Waterengel biedt mensen de kans om op het water even te kunnen ontsnappen uit hun dagelijkse wereld. Met name bedoeld voor mensen die regelmatig ‘even vergeten’ (dementie), mensen die soms even vergeten worden door hun meervoudige beperking en mensen die eenzaam zijn doordat zij vaak even vergeten worden. Deze doelgroep kan gebruikmaken van deze -voor dit gebied- unieke rondvaartboot in hun eigen omgeving, vanaf het water. Het doel is om dit gratis, al dan niet via een vergoeding uit WMO/PGB, aan te kunnen bieden. Zie www.dewaterengel.nl

Om de rondvaartboot voor dit doel optimaal geschikt te maken, wordt de inrichting extra veilig, rolstoeltoegankelijk en waar mogelijk prikkelarm. Zo kan men ónbeperkt genieten op het water. Het initiatief loopt via Stichting Goud voor Oud. Na anderhalf jaar plannen maken hopen we dat u helpt het project mee af te ronden en zo vlot een ‘reddende engel’ te worden voor De Waterengel!

De Waterengel 1

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden