112

Dronken vrouw rijdt slingerend over de weg in Veghel

Foto: Facebook Politie

De politie heeft zaterdagavond een vrouw aangehouden die slingerend over de weg reed in Veghel. Zij werden geattendeerd door een automobilist die achter de vrouw reed en meerdere malen getracht had haar te laten stoppen.

De politie ging met spoed naar de locatie die de melder door had gegeven en men trof de auto, maar geen bestuurster, aan. DeĀ  agenten zijn naar de woning van de te naam gestelde gaan. Daar werd open gedaan. De bestuurster maakte een verwarde/dronken indruk en zij moest blazen. Zij blies een indicatie F. Dit wil zeggen dat het goed mis was en dat ze op bureau moest blazen op het adem analyseapparaat.

Eenmaal op het bureau aangekomen blies zij op het adem analyseapparaat 515 UGL. Dit is veel te veel! Er wordt een dossier tegen haar opgemaakt. De bestuurster is met een rijverbod van 5 uur heengezonden. Het CVOM gaat zich buigen over deze zaak en een passende straf bepalen.

Politie Veghel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden