112

Automobilist rijdt terras op in Sint-Oedenrode

Foto: politie.nl

Zondagavond 19 juli omstreeks 18:10 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een automobilist een terras opgereden was aan de Heuvel in Sint-Oedenrode. 

Ter plaatse bleek dat een 30 jarige bestuurder van een Fiat daar tegen het verkeer in was gereden en wilde keren. Tijdens die manoeuvre beschadigde hij een terrasstoel. Toen hij al toeterend weg wilde rijden, kwam een terrasbezoeker in actie.

Waar aanvankelijk met de inzittenden nog redelijk contact was, sloeg op een gegeven moment de sfeer om en begon de bestuurder de aanwezigen uit te schelden en te beledigen. Onderwijl werd de auto weg gereden.

Onder invloed

De bestuurder verkeerde kennelijk onder invloed van alcohol en/of andere middelen en werd ter plaatse aangehouden. Ook de auto werd aangetroffen. Hij weigerde nadien een blaas- en een bloedproef en had kennelijk niet in de gaten dat hij hiermee een hogere straf riskeerde. Het onderzoek tegen hem loopt nog.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden