Theater De Blauwe Kei maakt eerste namen nieuwe seizoen bekend

Foto: meierijstad.nieuws.nl

In september gaat het nieuwe theaterseizoen weer van start. Theater De Blauwe Kei in Veghel maakte vandaag de eerste namen bekend. Kaarten voor deze voorstellingen zijn vanaf nu te bestellen.

Zo kunt u genieten van:

Theater De Blauwe Kei - Ellen ten Damme

Ellen ten Damme – Allez-Hop!

Donderdag 10 september om 19.15 en 21.15 uur

Een indrukwekkende show van Ellen ten Damme met vier muzikanten van muziekensemble The Magpie Orchestra. De combinatie van verschillende nummers en de muzikale ode aan de chansonnier en topentertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek uit de oude culturen, maakt Ten Damme de entertainer die iedereen weet te verrassen. Ellen ten Damme is variété pur sang!

Theater De Blauwe Kei - Istherious

ISHterious – Dance In Times Of Quarantine

Zaterdag 12 september om 19.15 uur

IISH is een collectief van dansers uit allerlei disciplines. Wat gebeurt er als deze sterke individuen elkaar tegenkomen op een podium? Dan krijg je spannende ontmoetingen. Vijf dansers, met elk hun eigen specifieke dansstijl (hiphop, breakdance, experimental en popping), improviseren op live MC muziek. Niemand weet het plot en elke voorstelling is anders. Maak je klaar voor een avond waarin alles kan en mag. Een speciale host zorgt er, op een interactieve manier, voor dat je wordt meegenomen in de verhalen van de dansers.

Theater De Blauwe Kei - Celine Jansen

Céline Janssen – Goedemorgen Noordkade!

Zondag 13 september om 11.00 uur

De eerste editie van Goedemorgen Noordkade! wordt dit seizoen verzorgd door Céline Janssen. Met haar theatervoorstelling Opera Voor Dummies laat ze op een ludieke, luchtige manier zien hoe geweldig en eigentijds opera eigenlijk is. Haar doel: opera dichter bij het publiek brengen en ook jongeren enthousiasmeren, want “opera is hip, grappig, sexy en ontroerend. In iedereen schuilt een opera-fan”, aldus Céline.

Theater De Blauwe Kei - Sanne Wallis de Vries

Sanne Wallis de Vries – Heel

Woensdag 16 september om 19.15 en 21.15 uur

HEEL., is een interactieve cabaretvoorstelling met onder andere stand-up comedy, zang, dans en gastoptredens van lokale beroemdheden. Maar het publiek is hoofdgast! HEEL. is een voorstelling die er ‘normaal’ nooit geweest zou zijn. Ook heel bijzonder dus. En wat is normaal?

Theater De Blauwe Kei - Ronald Snijders

Ronald Snijders – Een Avond Met Mij (Try-Out)

Vrijdag 18 september om 19.30 en 21.30 uur

Ronald viert tien jaar in het theater met een nieuwe show. In Een Avond Met Mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal en met zijn aankomst in het theater. Indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, Snijders humor en nog veel meer. Kortom, een avondje in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Theater De Blauwe Kei - Percossa

Slagwerkgroep Percossa

Zaterdag 19 september om 19.15 en 21.15 uur

In deze voorstelling gaan de mannen van Percossa terug naar de essentie. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen, maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; jij mag het zeggen! In verband met de coronamaatregelen zal de voorstelling 60 minuten duren, maar denk niet dat je maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt 2 uur in 60 minuten.

Er staat natuurlijk nog veel meer moois op het programma t/m december!

Het gehele theaterprogramma wordt op maandag 24 augustus bekend gemaakt en de kaartverkoop hiervoor start op donderdag 27 augustus (voor Vrienden op 25 augustus)

Reacties