112

88 Jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc

Foto: politie.nl

Gisteravond dinsdag 13 oktober, ergens tussen 19:00 en 21:00 uur wist een vrouw een 88-jarige bewoonster van een wooncomplex aan Mieke de Brefstraat in Schijndel te overtuigen om haar binnen te laten. Ze zou “de dochter van een flatgenoot zijn, die jarig was geweest, en wilde haar bedanken voor het bosje bloemen”

Samen keken ze even tv. Niet ondenkbaar is dat de deur werd open gelaten voor een tweede persoon. Ook werd de bewoonster met een smoes naar de slaapkamer gelokt. Later bleken o.m. sieraden weg te zijn.

Signalement

Vrouw tussen 30 en 40 jaar oud, blanke huidskleur maar zongebruind, slank, sprak Nederlands, donkere ogen, donkere haren achterover gekamd, droeg zwarte jas met glanzende knopen, zwarte sportschoenen met witte zolen. En zij droeg een mondkapje!

Tips

Heb je tips, bel dan 0900-8844, of meld misdaad anoniem 0800-7000.

Kenmerk 2020234694

Politie Schijndel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden