112

Café Fellows & Friends wordt vriendelijk verzocht deur te sluiten

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Met het vooruitzicht van bijna 20 graden en een zonnetje had Jaap van Herwaarden van café Fellows & Friends zijn deur ‘geopend’ voor Bier To Go. Binnen bier halen en buiten opdrinken. Waarom bij een snackbar en ijssalon wel en bij een café niet was de gedachte.

Deze actie werd door vele Veghelaren gesteund. Even een drankje en dan weer verder, zullen ze gedacht hebben. Dit leverde een behoorlijke drukte op, op de Veghelse Markt.

De politie die een kijkje kwam nemen zat eigenlijk met de situatie in haar maag en is telefonisch in overleg gegaan. Daarna hebben ze de café eigenaar vriendelijk verzocht geen bier meer te tappen en de deur te sluiten. Er is door de politie geen boete opgelegd. Of er verder actie zal worden ondernomen tegen de horeca ondernemer is aan de gemeente.

Nadat jaap zijn deur gesloten had en de aanwezigen hun pilsje genuttigd hadden verliet men rustig de Veghelse Markt.

Reacties