Nieuwe voorzitter Muziekvereniging Frisselstein

Foto: Tessa Jansen Fotografie

Rudy van den Elzen is de tijdens de afgelopen digitale algemene ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter van Muziekvereniging Frisselstein.

Na meerdere malen digitale bestuursvergaderingen te hebben bijgewoond om zo voldoende inzicht te krijgen in de vereniging en het huidige bestuur, was het gevoel van beiden partijen dusdanig goed dat werd besloten om Rudy voor te dragen aan de leden in een extra ingelaste algemene ledenvergadering. Deze heeft vorige week, door de huidige corona-maatregelen, digitaal plaatsgevonden. In deze algemene ledenvergadering werd Rudy unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter.

Rudy is niet helemaal een vreemde voor Muziekvereniging Frisselstein. Zijn zoon Rens speelt in diverse orkesten. Hij hoopt dat er snel weer begonnen kan worden met repeteren, zodat de vereniging verder kan gaan met muziek maken, door en voor muziekliefhebbers.

100-jarig bestaan

Hij zal, met behulp van zijn collega-bestuursleden en alle leden, zich gaan inzetten om Muziekvereniging Frisselstein te begeleiden naar het 100-jarig bestaan in 2023 en de vele mooie jaren die daarna nog mogen volgen.

Frisselstein

Reacties