Gaat Oranje tegen Oostenrijk opnieuw bergen verzetten?

Foto:

Vanavond staat voor het Nederlands Elftal de tweede poulewedstrijd op het programma. Na de 3-2 overwinning, afgelopen zondag tegen Oekraïne, mag de ploeg van Frank de Boer vanavond de mouwen opstropen tegen Oostenrijk.

In de eerste poulewedstrijd leek het Nederlands Elftal af te stevenen op een gemakkelijke overwinning. De eerste helft werd er niet gescoord. In de tweede helft stond de ploeg van Frank de Boer binnen een kwartier op 2-0 door doelpunten van Georginio Wijnaldum en Wout Weghorst. Met nog een kwartier te spelen schoot Andriy Yarmolenko de bal in de touwen achter Maarten Stekelenburg. Vier minuten later maakte Roman Jaremtsjoek via een kopbalgelijk. Het slotakkoord was echter voor Denzel Dumfries. Op aangeven van Nathan Aké kopte hij, 5 minuten voor tijd, de naar later bleek winnende treffer binnen.

Om 21.00 uur vanavond is de aftrap in de Johan Cruijff Arena. Gaat Oranje tegen Oostenrijk opnieuw bergen verzetten?

Reacties