Sociale huurappartementen op hoek Zeven Eikenlaan / Iepenlaan in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op de hoek van de Zeven Eikenlaan en Iepenlaan worden door Area 16 sociale huurappartementen ontwikkeld. De woningen worden gerealiseerd naar ontwerp van LA Architecten en is in nauwe samenwerking met gemeente en omwonende ontwikkeld. De zeer duurzame woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen en mede hierdoor bijna energie neutraal.

De woningen zijn ontwikkeld voor één- en tweepersoonshuishoudens, hebben een gebruiksoppervlak van 66 m2 (benedenwoning) en ca. 71 m² (bovenwoning). De woningen zijn ontworpen als beneden – bovenwoningen waarbij de benedenwoningen over een algemene buitenruimte beschikken en de bovenwoningen voorzien zijn van een balkon.

Voor wie bestemd?

De woningen worden gebouwd voor één- en tweepersoonshuishoudens. Iedereen met een jaarinkomen van maximaal € 38.035 kan hierop reageren. De woningen zullen eind 2021 worden aangeboden via OnsHuiz.nl.

Area realiseert in totaal 16 appartementen verdeeld over twee bouwblokken in twee bouwlagen. De bovenwoningen zijn via een portiekontsluiting middels een trap bereikbaar. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenberging.

Planning

Het doel is om de appartementen medio 2022 op te leveren. Vanaf eind 2021 wordt dit project aangeboden op OnsHuiz.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen