Ontdek de gezonde en verse maaltijden van ‘Eten met Gemak’

Foto: Eten met gemak

Mark Verwijst, woonachtig in Heeswijk-Dinther heeft een passie voor goed en gezond eten. Al zijn hele leven lang is hij werkzaam in de horeca waarvan 22 jaar als eigenaar van een eetcafé. Nu runt hij ‘Eten met Gemak’. 

Tijdens de piek van de corona-uitbraak en ook nu nog vragen met name senioren thuis zich af hoe ze een verse maaltijd op tafel kunnen krijgen en toch veilig thuis kunnen blijven. De oplossing is simpel. Bestel uw maaltijden via etenmetgemak.nl. U hoeft de deur niet uit. Mark bezorgt de maaltijden bij u thuis.

Door unieke kook proces zijn maaltijden een week houdbaar in de koelkast

De maaltijden van Eten met gemak worden bereid uit verse ingrediënten en kunnen klanten bewaren in hun koelkast. “Onze maaltijden zijn langer houdbaar, wat zeker op dit moment een uitkomst voor de ouderen kan zijn zodat ze veilig thuis kunnen blijven. De handige verpakking van de gerechten past in elke oven of magnetron, de maaltijden hoeven dus alleen even verwarmd te worden voordat de klant aan tafel gaat”, aldus Mark Verwijst.

Winactie

Namens ‘Eten met Gemak’ mogen wij 2 x 5 maaltijden weggeven. Wie verdient er volgens jou zo’n (h)eerlijke maaltijdpakket? Laat je reactie achter op onze Facebookpagina.

Eten met gemak

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen