Alles staat klaar voor 35e editie van Veghel in Hout

De afgelopen dagen hebben bestuursleden en vrijwilligers hard gewerkt om maandag 850 kinderen te kunnen ontvangen voor de 35e editie van Veghel in Hout. 

Donderdagochtend startte men met het afzetten met hekken en het inrichten van het Julianapark. Deze locatie is al jarenlang ’the place to be’ voor kinderen tot 12 jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie. Veghel in Hout, daar waar je naast het bouwen van hutten nog veel meer kunt doen.

Of het Bouwdorp dit jaar doorgang kon vinden werd pas duidelijk op 26 juli j.l. tijdens de persconferentie van Mark Rutte. Omdat Bouwdorp Veghel niet onder de noemer ‘festivals’ valt, bleek dat er geen aanpassingen nodig waren om dit evenement door te kunnen laten gaan. Het plan wat besproken was met de gemeente en GGD/veiligheidsregio kon vanaf dat moment tot uitvoer worden gebracht.

Met een aantal aanpassingen ten opzichte van andere jaren heeft de organisatie er alle vertrouwen in dat deze jubileumeditie zal slagen.

Dagkaarten

Vanaf dinsdag is het mogelijk om dagkaarten te kopen. Dit geldt alleen voor broertjes en/of zusjes van kinderen die een weekkaart hebben. Een dagkaart kost € 8,00 en daarmee kun je deelnemen aan alle activiteiten die die dag plaatsvinden.

Verrassing

Onze fotograaf nam afgelopen dagen een kijkje bij de voorbereidingen van Veghel in Hout en sprak voorzitter Ed van Uden. Die meldde ons dat, omdat er dit jaar niet overnacht wordt op donderdagavond, men wel een verrassing voor de kinderen in petto heeft. Wat dat is, daar was hij nogal vaag over. Wij mogen wel een tipje van de sluier oplichten.

Donderdag staat er iets op het bouwdorpterrein wat veel lawaai maakt en je komt in hoge sferen!

Wij van meierijstad.nieuws.nl wensen de kinderen én de organisatie veel plezier komende week.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen