Jongeren uit Meierijstad ‘kleuren’ fietstunnel Udenseweg in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De afgelopen dagen hebben een aantal jongeren uit Meierijstad de fietstunnel onder de Udenseweg met graffiti gekleurd. Deze ‘lelijke’ grijze tunnel staat er vanaf nu een stuk mooier bij. Jongerenwerkers bij de gemeente Meierijstad, Willy van Roosmalen en Rein Bouwmans, hebben de graffity kunstenaars bij dit project begeleid.

Afgelopen vrijdag werd de tunnel voorzien van een basiskleur. Zo’n 400m2 beton werd lichtbeige gesausd. Zaterdagochtend werden de eerste contouren voor het thema ‘jungle’ op de betonnen wanden van de fietstunnel gezet. Zaterdagmiddag is men gestart met het aanbrengen van de graffiti.

Dit project is in opdracht van de gemeente Meierijstad uitgevoerd in samenwerking met de drie jongerencentra, Bizzi in Schijndel, Honk1224 in Sint-Oedenrode en De Kluis in Veghel. De jongeren hebben hier geheel belangeloos aan meegewerkt.

 

Reacties

Cookieinstellingen