Lekker erop uit tijdens achtste editie ‘De Wandeling’ in Mariaheide

Foto: Afbeelding van PublicDomainArchive via Pixabay

Afgelopen zondag stond de achtste editie van ‘De Wandeling’ op het programma. In verband met het slechte weer afgelopen weekend kon dat helaas niet doorgaan. De weersvooruitzichten voor de komende dagen zijn gunstiger.

Dus heeft de organisatie besloten om zondag 10 oktober alsnog wandelliefhebbers de mogelijkheid te geven om er heerlijk op uit te gaan in de omgeving van Mariaheide. Ook nu zijn er weer twee leuke routes uitgezet, één van 7,5 km. en één van 15 km.

U kunt starten tussen 09.00 uur en 13.00 uur vanaf het terras van Café D’n Brouwer in Mariaheide.

De kosten bedragen € 3,00 per persoon (enkel contant te betalen). Hiervoor ontvangt u de route en een consumptiebon die u in kunt leveren voor een heerlijk drankje, na afloop op het terras of binnen in café D’n Brouwer.

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd en vraagt men u deze ook op te volgen.

Heeft u vragen of wilt u meer info mail of bel naar: [email protected] / 06-26816687

22-03-2020 D'n Brouwer 04

Reacties