ING Bank in Veghel komt met servicepunt na sluiting kantoor

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Na vrijdag 29 oktober sluit de ING Bank haar vestiging aan de Hoofdstraat in Veghel. Klanten van de bank zijn van deze sluiting inmiddels op de hoogte gesteld. Vandaag werd bekend dat de bank wel de mogelijkheid gaat bekijken om een servicepunt te openen. Gesprekken daarover zijn gaande.

Omdat steeds meer mensen tegenwoordig hun bankzaken online regelen en klanten niet meer fysiek naar hat bankkantoor komen heeft men besloten dit filiaal te sluiten.

Klanten kunnen voor eenvoudige bankzaken op dit moment in onze gemeente terecht bij Bruna in Schijndel. Voor uitgebreidere dienstverlening kan men terecht bij het bankfiliaal in ‘s-Hertogenbosch. De geldautomaat blijft, zover nu bekend, wel in het centrum van Veghel.

Het personeel is in maart j.l. al op de hoogte gesteld van deze voorgenomen stap. Sommige van hen zijn overgeplaatst, anderen hebben gebruik gemaakt van een sociaal plan van ING.

Reacties

Cookieinstellingen