Hanex Carwash doneert ingezamelde snoep aan De Voedselbanken Oss & Veghel

Foto: Danique Delmée | Hanex

In de week van Halloween zamelde Hanex Carwash snoep in voor De Voedselbanken Oss & Veghel. Bij carwash locaties Veghel, Oss en Heesch kon iedereen snoep doneren in ruil voor 50% korting. Op alle drie de locaties werd de actie goed ontvangen er werd er flink gedoneerd.

Na een succesvolle inzamelingsactie in 2017, wilde Hanex Carwash dit jaar opnieuw een steentje bijdragen. Met de feestdagen in het vooruitzicht, kwam deze actie op het juiste moment. “Niet alle ouders kunnen iets lekkers kopen voor hun kinderen tijdens de feestdagen. Daarom zamelden wij snoepgoed in en in ruil daarvoor gaven wij 50% korting op ons beste wasprogramma” aldus Rob van Herpen, directeur Hanex Tankstations & Carwashes. “Wij vinden namelijk dat iedereen iets lekkers verdient tijdens de feestdagen.”

De actie is enorm geslaagd. “Er zijn maar liefst 1300 zakken snoep gedoneerd tijdens de actie”, vertelt marketing medewerker Danique Delmée. “We hebben erg leuke reacties gehad op de actie, sommigen doneerden zelfs een hele stapel snoepzakken!” Ook Nelly Kuijpers, bedrijfsleider bij Voedselbank Oss en omgeving is erg te spreken over de actie: “We vinden het heel erg mooi om te zien dat Hanex zich zo heeft ingezet voor een stichting als de Voedselbank en we zijn ontzettend blij met al het snoep. Zo kunnen we de gezinnen ook eens wat extra’s geven.”

Naast de 1300 gedoneerde zakken snoep, doneert Hanex Carwash nog 150 extra zakken snoep en een cheque van €250 aan De Voedselbank. “Ook willen we graag de vrijwilligers van De Voedselbank verrassen, want met hun onuitputtelijke enthousiasme en inzet verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden.” Als verrassing ontvingen daarom alle vrijwilligers van De Voedselbanken Oss en Veghel een gratis wasbeurt bij Hanex Carwash.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen