Kuussegat gelast Hofzittingen en carnavalsactiviteiten af

Foto: CV De Kuussegatters

De voorbereidingen voor carnaval 2022 waren al in volle gang, maar toch heeft het bestuur van c.v. de Kuussegatters besloten om alle activiteiten in de aanloop naar Carnaval 2022 af te gelasten. De huidige omstandigheden maken een veilige en verantwoorde organisatie onmogelijk.

Eerder al werd besloten om de Hofzittingen en Jeugdhofzitting in november, met onder meer de onthulling van de nieuwe Prins en Jeugdprins, uit te stellen naar 14 en 15 januari 2022. De maatregelen die de overheid 14 december jl. bekend heeft gemaakt én de onzekere vooruitzichten hebben er nu toe geleid dat het bestuur van c.v. de Kuussegatters heeft besloten de Hofzittingen en Jeugdhofzitting voor dit seizoen definitief af te gelasten.

Ook de andere, openbare activiteiten in de aanloop naar Carnaval 2022, eind februari, gaan niet door. Het bestuur is van mening dat de gezondheid en veiligheid van de carnavalsvierders en onze vrijwilligers niet gegarandeerd kunnen worden.

Een streep zetten door Carnaval doen wij ook dit jaar niet. Het is een terugkerend feest op de agenda, net zoals Kerstmis en Pasen. Wij blijven kijken naar mogelijkheden om toch aandacht te besteden aan Carnaval, mits de geldende regels en veiligheid dat toelaten.

Het bestuur van c.v. de Kuussegatters rekent op begrip van alle Kuussen en Kuussinnen voor dit besluit en hopen iedereen bij een volgend carnavalsfeest weer te kunnen ontmoeten. Voor nu; let op elkaar en blijf gezond!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen