Inwoners Schijndel winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Marcus en Ellen nemen een cheque van 181.818 euro in ontvangst.
Foto: Postcodeloterij

Het jaar begint spetterend voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5481 EE (straat: Boschweg) in Schijndel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars met de cheques.

De elf deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 45.454 euro tot 227.272 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Sjon en Carla worden verrast met een cheque van 90.909 euro. Ze hebben in ieder geval één wens: “We willen graag een leuk vakantiehuis in Spanje!” Marcus en Ellen nemen een cheque van 181.818 euro in ontvangst. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We willen graag een camper kopen!”

Sjon en Carla worden verrast met een cheque van 90.909 euro.

Reacties

Cookieinstellingen