Voorbereidingen Fight Cancer Night 2022 van start

Foto: Antoon Donkers | Meierijstad Fight Cancer Night

Zaterdag 3 september 2022 staat bij de 16 deelnemers dikgedrukt in de agenda. Vandaag was de officiële aftrap voor de 4e editie van Meierijstad Fight Cancer Night.

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. Ook dit jaar is het streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika & Fight Cancer.

Dat de interesse om mee te doen met dit evenement groot is, blijkt wel uit het groot aantal aanmeldingen. Helaas kunnen er maar 16 deelnemers meedoen en heeft de organisatie een aantal geïnteresseerden teleur moeten stellen. Met 10 mannelijke en 6 vrouwelijke deelnemers hebben ze ook nu weer een zeer gevarieerd gezelschap van boksers.

Vandaag kwam de groep voor het eerst compleet bij elkaar voor een nadere kennismaking, en een individuele en groepsfoto-shoot. De stemming zat er al direct in. Op deze eerste dag na de avondlockdown bleek wel dat iedereen vol energie aan de slag wilde gaan! De fighters komen uit verschillende dorpen in de omstreken. De deelnemers komen uit Erp (3), Boekel (1), Zijtaart (1), Beek en Donk (1), Mariaheide (1), Eerde (1), Boerdonk, Volkel, Uden, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Keldonk en Handel. Kortom de regionale bekendheid van het evenement is stijgende.

Kortom; men is compleet en van start. Ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden op zaterdag 3 september 2022.

Bijschrift bij foto: Deelnemers v.l.n.r. zittend Dennis Schurmann, Bart Bekkers, Aukje Kuijpers, Michelle van Hoof, Karlijn Riem, staand v.l.n.r. Erik de Vries, Roel Naus, Jouk van Berlo, Willem Wijnen, Kim Bekkers, Luuk van de Tillaar, Meike van Zutphen, Lindsay van den Elzen, Jan de Jong, Julian van Boxtel, Camilo Rodriquez

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen