Kaartverkoop Buffelrun flitsend van start

Foto: Suzanne Gruijters Fotografie

Twee weken na de start van de kaartverkoop voor de 7e editie van de Buffelrun meldt de organisatie dat er ruim 60% van de tickets de deur uit zijn. De eerste tijdvakken zijn al niet meer beschikbaar.

In september 2021 kon de 6e editie van de Buffelrun – in afgeslankte vorm door de coronamaatregelen- weliswaar doorgaan. Maar toch. Covid was nog steeds onder ons en er moesten allerlei maatregelen worden getroffen om het evenement te laten plaatsvinden.

Hoe anders is het in 2022. De verkoop van de tickets voor de 7e editie ging op 7 februari jl. om exact 18.00 uur van start. Topdrukte op het verkoopkanaal en regelmatig stonden mensen digitaal in de wachtrij. De dag erna bleek het BuffelUp festival uitverkocht én waren ook al ruim 2000 kaartjes verkocht voor de (Family)Buffelrun 2022. En de organisatie merkt dat het ook lekker blijft doorlopen. Inmiddels is nog maar 38% van het aantal beschikbare tickets in de verkoop. Ruim 4000 tickets in amper 2 weken tijd ging over de digitale toonbank.

Sporten in de buitenlucht is gezond, de vooruitzichten voor de zomer zijn super nu corona hopelijk uit ons leven verdwijnt. Daarom zijn we met zijn alle wel toe aan een feestje of een uitdaging. Wil jij daarom verzekerd zijn van kaartjes voor dit unieke evenement in 2022? Wacht dan niet te lang en verzamel je teamgenoten om mee te doen.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen